Log In

Don't have an account? Sign up now!

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Storitve

Slogan za stranke: ZGRADIMO PRIHODNOST SKUPAJ

Smo ekipa srčnih, povezanih, bistroumnih in simpatičnih posameznikov, ki smo s svojim več kot 2o-letnim delovanjem na trgu dela ustvarili vrsto uspešnih zgodb, z našimi naročniki smo zgradili močne poslovne vezi in ustvarili odlične zaposlitvene priložnosti ter izkušnje.
Zadovoljstvo naših poslovnih partnerjev je na prvem mestu. Z namenom doseganja in preseganja vaših pričakovanj in želja, vam ponujamo širok spekter kadrovskih rešitev, podprtih s pravnim svetovanjem. Ekipa podkovanih strokovnjakov, ki deluje po principu osebnega pristopa, skupaj z vami oblikuje strategijo kadrovskih storitev, ki je prilagojena specifiki vaših potreb, pri čemer stremimo k ujemanju med vami in kandidati. Radi spletemo dolgoročna sodelovanja in negujemo iskrene, pozitivne in tople poslovne odnose tudi po opravljenih storitvah.

Storitve

  • Posredovanje kadra

Izurjeni smo v iskanju usposobljenega in specializiranega kadra. Storitev posredovanja ustreznih kandidatov, ki temelji na analizi, iskanju, testiranju in selekciji kadra, je prava rešitev za vas. Zaupajte nam vaša pričakovanja, potrebe in želje o bodočih sodelavcih, mi pa vam skozi strokoven postopek poiščemo najboljše kandidate, s katerimi opravimo razgovore, profiliranje in vam jih predstavimo. Prihranite čas in bodite stroškovno
učinkoviti!

  • Najem kadra

Optimizirajte zaposlitveni proces in izberite ustrezen kader med našimi zaposlenimi. Situacije in dejavniki, kot so sezonska nihanja, večja količina naročil v proizvodnem obratu, stalno spreminjajoče se razmere na trgu, nadomeščanja odsotnosti redno zaposlenih, uvajanje novo zaposlenih in outsourcing oddelkov, nemalokrat podjetjem povzročajo skrbi. Rešitev vam podamo na dlani, ker ustrezno usposobljen kader lahko najdete pri nas! Za vas opravimo vse kadrovsko administrativne postopke, predstavimo vam resne, motivirane in ustrezne kandidate, ponujamo možnost hitre nadomestitve izbranega kandidata. S tem vas in vaše sodelavce razbremenimo in prevzamemo vso kadrovsko administracijo v primeru napotitve kandidata k vam. Zagotovite si višjo produktivnost in konkurenčnost!

  • Kadrovski consulting

Prave informacije so ključ do uspeha. Podjetja z najvišjo stopnjo konkurenčne prednosti so podjetja, ki imajo profesionalen, učinkovit, produktiven in specializiran kader. Rezultati meritev zadovoljstva zaposlenih v takih podjetjih so na visokem nivoju.
Z našimi strokovnimi nasveti, lahko ustvarite organizacijsko klimo, ki bo dosegala željene rezultate. Ponujamo storitve, ki so specializirane na področju kadrovskega svetovanja ter svetovanja za učinkovito upravljanje človeških virov v podjetju.
Vašim potrebam prilagodimo kadrovske rešitve, izmerimo klimo v podjetju in ocenimo trenutno stanje ter podamo predloge in rešitve za doseganje višjega zadovoljstva pri zaposlenih. Nudimo zunanjo kadrovsko službo, obračun plač in izpeljemo letne razgovore namesto vas. Upravljanje človeških virov naj bo enostavno, skupaj z nami!

  • Outplacement

Učinkovit proces prezaposlovanja delavcev in prehod k drugemu delodajalcu vas v trenutkih, ko se poti razidejo, razbremeni. Naši strokovnjaki pa delavca usmerijo v prihodnost in ga motivirajo za nadaljnje delo.

  • Testiranja kandidatov

Naš glavni cilj je, da vam zagotovimo najboljši kader, glede na vaše želje, specifike in potrebe določenega delovnega mesta. Preko razgovorov s kandidati s pomočjo psihodiagnostičnih inštrumentov pridobimo neformalno psihološko oceno. To pomeni, da se osredotočimo na osebnostne in intelektualne lastnosti, verbalne sposobnosti, sposobnosti koncentracije, motivacijske elemente, timske vloge ter karierna sidra. Sodelujemo pa tudi s priznanimi psihologi, kar nam omogoča, da vam skozi različne metode psiholoških testiranj lahko podamo formalno psihološko oceno kandidata.