Log In

Don't have an account? Sign up now!

Lost Password?

Sign Up

Password will be generated and sent to your email address.

Prosta delovna mesta

Tvoja kariera je na prvem mestu. Naš team stremi k osebnemu pristopu, radi prisluhnemo tvojim željam in pričakovanjem. Tu smo, da te popeljemo na novo karierno pot, ti stojimo ob strani pri razvijanju na novem delovnem mestu in z veseljem skupaj s tabo zgradimo prihodnost na profesionalnem področju. Tvoje dosežke radi proslavljamo!

Odlikujejo nas:

PERSONALIZIRAN PRISTOP

Razgovor opravimo osebno, radi te spoznavamo, ker nas tvoja zgodba zanima. Tako zgradimo zaupanje in ti lahko pomagamo na poti do uspeha.

PROFESIONALNI NASVETI

Pošlji nam življenjepis in se poveži z nami. Z veseljem ti pomagamo pri oblikovanju življenjepisa, podamo nasvete za uspešen razgovor in pregledamo kompetence ter znanja.

DELO V TUJINI

Si želiš novih delovnih izkušenj v tujini? Sodelujemo s preverjenimi, uglednimi delodajalci v več evropskih državah. Kontaktiraj nas in z veseljem te napotimo k tujemu delodajalcu.

OB TEBI, VES ČAS

Na nas se lahko obrneš kadarkoli! Na vsa vprašanja ti bomo z veseljem odgovorili.

Potem, ko te dobro spoznamo lahko tvoje kompetence, želje in karakteristike predstavimo naročnikom. Preveri naša prosta delovna mesta ali pa nam pošlji tvoj življenjepis. Tako boš vpisan v bazo iskalcev zaposlitve in v primeru, da ustrezaš novo razpisanemu delovnemu mestu, te kontaktiramo.

Prosta delovna mesta:
Pokaži vsa delovna mesta

Show More Jobs